PISCINES D’ACER

Les piscines d’acer estan dissenyades per poder oferir-li una sèrie de models adaptables i prefabricats. Una solució ràpida i econòmica a la seva demanda. La nostra estructura està dissenyada perquè els panells siguin independents entre sí, per tant és possible construir qualsevol tipus de mida i forma de piscina. Amb la tecnologia Hydroline pools tot és possible.

Demani assessorament i el nostre departament comercial es posarà en contacte amb vostè per poder-li oferir la millor opció possible a la seva demanda.

CONTACTI AMB NOSALTRES

Làmina armada de PVC Hydroline

Les piscines d’acer seran revestides amb la nostra làmina armada de PVC Hydroline que està dissenyada i fabricada amb els més alts nivells d’exigència i qualitat europea tenint en compte sobretot la gran resistència del producte. Això s’aconsegueix incorporant una malla amb filament de nylon de triple fil que fa de la nostra làmina un referent europeu.

La nostra làmina a més porta una protecció de vernís acrílic que ens assegura la màxima protecció contra l’abrasió, taques solars i ultraviolats. El nostre PVC incorpora a la seva formulació un producte bactericida i antifongs totalment innocu per l’ús de piscines públiques i privades que ens assegura una alta resistència a la proliferació de fongs.

Piscines d
Esquema làmina armada

Característiques Hydroline Làmina Armada:

  • Superfície dotada d’un vernís multicapa acrílic.
  • Estabilitzat contra els rajos UV.
  • Resistent al fred i a les intempèries.
  • A soldar amb aire calent.
  • Protecció microbiològica.
  • Resistent a tots els tractaments químics usuals per l’aigua de piscina.

Estampada

Llisa

Antilliscant

CONTACTI AMB NOSALTRES
Icona pisicnes d

BAHAMAS

Icona pisicnes d

MADEIRA

Icona pisicnes d

MALDIVAS

Icona pisicnes d

IBIZA

Icona pisicnes d

BELLE-ILE

Icona pisicnes d

ESTELA