REHABILITACIONS DE PISCINES

La seva piscina s’ha fet vella? Perd aigua? Salten les peces de gres? La filtració no va bé? A Piscines BONMAR som especialistes en rehabilitacions de piscines.

Piscines BONMAR disposa d’un departament especialitzat en la rehabilitació de la seva piscina.

Si vostè té cap problema amb la seva piscina, posis en contacte amb el nostre departament comercial i li farem un pressupost per deixar la seva piscina com nova.

Rehabilitacions de piscines

ACONSEGUEIXI JA LA REHABILITACIÓ DE LA SEVA PISCINA

Rehabiliti ja la seva piscina. Està a un sol clic d’aconseguir el seu pressupost per deixar la seva piscina com nova. Posis en mans de Piscines BONMAR i nosaltres ens ocupem de tot.

Les rehabilitacions de Piscines BONMAR li deixen la seva vella piscina com nova

A Piscines BONMAR diposem del sistema Hydroline làmina armada amb el qual podem fer rehabilitacions de piscines de qualsevol tipus: que tinguin esquerdes, que saltin les rajoles, que perdin aigua…

A més, podrà escollir el color que desitgi i podrà construir piscines noves utilitzant el sistema Hydroline làmina armada sense cap limitació en la forma o la mida.

Rehabilitacions de piscines

LES REHABILITACIONS DE PISCINES BONMAR OFEREIXEN TRIPLE ESTANQUEÏTAT

Estructura d’acer o formigó, acabat de làmina o gresite i sistema Hydroline patentat.

CONTACTI AMB NOSALTRES

ESTRUCTURA D’ACER O FORMIGÓ

La primera capa d’estanqueïtat de Piscines BONMAR està formada, en el cas de l’estructura d’acer d’alt rendiment, amb el segellat entre unions de panells, i entre panells i solera de formigó, per mediació d’una junta de EPDM, cautxú utilitzat en automoció per a segellat de portes, vidres, piscines, etc… En el cas de l’estructura de formigó, l’estanqueïtat s’aconsegueix pel sistema anomenat de capil·laritat per piscines, és a dir, l’aigua penetra en el formigó entre 6 i 8 centímetres màxim. A partir d’aquí, és totalment estanc.

Rehabilitacions de piscines
Rehabilitacions de piscines

ACABAT DE LÀMINA O GRESITE

De làmina 1,2 mm amb acabat gresite (Sistema Hydroline BONMAR Piscines patentat) o de làmina d’1,5 mm com acabat final de la seva piscina (sistema clàssic).

Sobre l’estructura, s’instal·larà una làmina de PVC flexible d’un espessor 1,2 mm en el cas d’acabat en gresite, i d’1,5 mm armada en el cas d’acabat final. Tots dos tipus de làmina s’adheriran per complet en paret i sòl de la seva piscina per mediació de l’adhesiu de contacte i unida entre sí per doble soldadura tèrmica de fusió. És aquesta la segona capa d’estanqueïtat.

Rehabilitacions de piscines

SISTEMA HYDROLINE PATENTAT

Tercera i última capa d’estanqueïtat, la compon una pel·lícula d’adhesiu d’alta resistència de 1000 micres, projectat sobre la làmina de pvc amb pistola a pressió, sobre la qual instal·larem a continuació el revestiment vitri o gresite de la seva piscina.