Tarimes pel jardí i la seva piscina

Els presentem la nostra gamma de tarimes per exteriors i piscines. Es tracta d’una fusteria de la millor qualitat amb la qual podrà dissenyar i acondicionar els seus jardins, terraces i piscines. Amb aquest material donarà l’acabat que busca al seu domicili.

Coberta

Tarimes exteriors piscines

El seu recobriment Premium avançat envolta els quatre costat al voltant del nucli intern. És resistent inclús al trànsit pesat sense mostrar senyals de desgast a diferència d’altres productes convencionals. El seu excepcional embolcall li brinda una protecció absoluta contra les condicions climatològiques més adverses, les taques, els fongs i les rascades.

Nucli

El compost del nucli és lleuger permetent una menor expansió i contracció a més d’una manipulació més senzilla per a la seva instal·lació. El nucli utilitza un compost de fibres gruixudes de fusta d’alta densitat seleccionada per oferir major resistència i durabilitat. El 99% del nucli està compost de materials recilcats.

Color

La nostra tecnologia de color aporta un món de bellesa natural al seu espai. Proporciona la màxima protecció contra les agressions dels rajos solars UV perquè pugui gaudir de la intensitat del color sense haver de preocupar-se per la decoloració. Els nostres colors ens permeten portar l’aparença del deck compost a un altre nivell. Barregi colors per aconseguir efectes inigualables.

Tarima Stone Gray
Tarima Teak
Tarima Walnut
Tarima Oak
Tarima Antique
Tarima Ipe
Tarima Maple

Innovació

Una veritable novetat a la indústria de cobertes compostes. Combina la duresa del polietilè d’alta densitat i de les fibres de fusta seleccionada amb una coberta exterior de plàstic que encapsula completament la taula, protegint-la amb una capa resistent a les ratllades, al trànsit pesat, a les taques i a la decoloració.

Gaudeixi d’una garantia limitada i transferible de 25 anys.